BouwMaat Werkplaats Zaagmachine

Onze werkwijze

Klantvriendelijk gecombineerd met hoogwaardige kwaliteit

Werkwijze aannemer de BouwMaat

De BouwMaat streeft naar een klantvriendelijke benadering waarin veel overleg mogelijk is. Dit gecombineerd met een hoogwaardige kwaliteit van het eindproduct maakt onze werkwijze uniek voor een aannemer.

Bij de BouwMaat maken we altijd eerst een afspraak om langs te komen. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw wensen, denken wij mee en geven wij u advies over de mogelijkheden. Na deze kennismaking wordt er een passende offerte gemaakt. We kunnen hier in samenwerken met een bouwkundig tekenaar of architect, maar we doen dit ook vaak in samenspraak met de klant. Bij aannemer de BouwMaat is het in principe mogelijk om door middel van zelfwerkzaamheid in te verdienen op het werk.

Als u eerst wilt kijken naar eerdere projecten en vragen wilt stellen aan bestaande klanten dan is dat mogelijk. Er is vaak een vergelijkbaar project aan te wijzen, zodat u een beeld krijgt hoe uw huis er na de verbouwing uit zal komen te zien en wat onze werkwijze is. Bekijk het projectenoverzicht voor een impressie van ons werk.

Als u kiest voor de werkwijze van aannemer de BouwMaat, dan stellen we een planning op en wordt er een globale indicatie gegeven wanneer het project zal starten. Precies is dit moeilijk te zeggen omdat wij als principe hanteren dat wij niet bij een klus vertrekken voordat die klaar is. Enkel als u het huis moet verlaten of er een andere belangrijke reden is werken wij met een vaste planning.

Tijdens de bouw houden wij de offerte goed in de gaten. Meer of minder werk wordt altijd overlegd en u wordt op de hoogte gehouden van de huidige stand van zaken. De uitvoerder op de klus heeft regelmatig contact om er voor te zorgen dat het eindresultaat ook overeen stemt met uw verwachtingen. Ons mooiste compliment is als u aan het einde van de klus kan zeggen “Dit is precies wat ik voor ogen had”

In tegenstelling tot de werkwijze van de meeste aannemers, zijn onze werktijden van half negen tot vijf uur. Alle vennoten werken parttime, wat betekent dat u meestal een dag in de week rust heeft.