BouwMaat Aanbevelingen

Aanbevelingen

Zoekt u een aannemer in Utrecht? Lees de ervaringen van onze klanten met aannemersbedrijf de BouwMaat.

Studio Steltman, De Kleine Gerrit

De samenwerking met de BouwMaat verliep volgens het boekje: vanaf het eerste gesprek heb ik een volledig vertrouwen gehad in een goed resultaat. De suggesties betreffende constructie en materiaal hielpen me ook om de goede keuzes te maken.

De BouwMaat koppelt een zeer prettige no nonsense mentaliteit aan een grote expertise op het gebied van dit soort projecten. Ze komen hun afspraken na, de planning klopte als een bus en niet onbelangrijk: het resultaat is fantastisch.

Wat mij betreft een absolute aanrader!

Frank Koolen, kunstenaar

Binnenstad Amersfoort

Een goede vriend adviseerde mij gebruik te maken van de BouwMaat. Hij had reeds veel aannemers versleten in de loop der jaren, maar deze waren de beste waarmee hij ooit gewerkt had. Geen gezeur over meerwerk en ze blijven binnen het budget, plus dat het gewoon aardige jongens zijn.

Kort daarna kocht ik een nieuw huis dat in bijzonder grote mate verbouwd moest worden, eigenlijk bleven alleen de buitenmuren staan. Ik ben met de BouwMaat in zee gegaan en heb daar geen seconde spijt van gehad. Prima meedenkers, vakwerk, ze blijven binnen het budget, een woord is een woord, enorm leuke jongens en ze werken met prima collega’s. Ik kan ze iedereen van harte aanraden. Ik zou zo weer met ze in zee gaan.

Lex van Wijk, eigenaar woning

Pijlsweerd Utrecht

De BouwMaat heeft een behoorlijke klus goed afgeleverd. Het is een aannemer met goed gekwalificeerd personeel die goed weten mee te denken met de opdrachtgever en de architect voor de beste oplossing.

Het is ook een betrouwbare club: de sloopwerkzaamheden heb ik zelf uitgevoerd en naar alle redelijkheid en billijkheid zijn deze werkzaamheden als minderwerk van het totaal verrekend. Ik heb niet het gevoel gehad dat de BouwMaat en ik veel discussie moesten voeren over prijzen en verrekeningen. Alles is in vertrouwen gegaan, waarbij beiden goed hebben gekeken naar elkaars werkzaamheden.

Prettig was ook de meewerkende houding van de BouwMaat: tijdens de sloopwerkzaamheden mocht ik hun spullen lenen en voor de verhuizing heb ik gratis hun busje mogen gebruiken. Extra’s die een aannemer niet hoeft te doen, maar de BouwMaat is daarin goed servicegericht.

Op planningsgebied had een aantal zaken beter gekund: de stukadoors begonnen later dan gepland en, mede doordat het stukadoorswerk veel meer tijd en technische complicaties bevatte, kwamen we in de knel met het schilderwerk en met mijn deadline om terug te verhuizen. Al met al heeft dat toch een vertraging van twee weken opgeleverd en een hoop stress om afstemming te zoeken tussen de verschillende partijen. Ook waren de stukadoors niet zo schoon: ik ontving klachten van de buurt dat de straat behoorlijk vies was en niet goed werd opgeruimd na een dag werken.

Kort samengevat ben ik zeer tevreden over de BouwMaat. Ook de architect is erg tevreden. Ze hebben een uitstekend vakmanschap getoond, prachtig werk afgeleverd en een jaar na de verbouwing zijn er nauwelijks problemen opgetreden. Ook na de verbouwing blijft de BouwMaat servicegericht en levert veel (vaak gratis) ondersteuning voor mogelijke oplossingen. Ik kan deze club dan ook van harte aanbevelen. Mocht ik in de toekomst nog meerdere bouwwerkzaamheden in de aanbieding hebben dan ga ik weer in zee met de BouwMaat!

— Michiel Druyvesteyn, eigenaar woning   

Het bijzondere van de BouwMaat als aannemer vind ik vooral het interactieve optreden van Paul in ons project. Bijvoorbeeld het invliegen van ‘hun’ constructeur om de stalen balk en de metselwerk kolom te beoordelen na sloopwerkzaamheden, waardoor onnodig meerwerk voorkomen is.

Eveneens het schakelen met Dave en Brech voor het interieur zijn zonder veel discussie, zonder meerwerk en in onderling overleg goed gedaan. En het meedenken in oplossingen hebben ze heel goed opgepakt. De BouwMaat heeft commentaar geleverd op de aanbestedingsstukken, wat geresulteerd heeft in het laten vervallen van de plantenbak en andere oplossingen voor de wandconstructies in de tuin zone. Ook de aanpak om toch voor een complex element als het glazen schuifdak te kiezen, is goed gecoördineerd en gerealiseerd.

Overleg met de BouwMaat was altijd constructief en plezierig… voor een groot deel is dat een verdienste van het vertrouwen wat jij als opdrachtgever aan alle partijen gegeven hebt! BouwMaat staat voor klantvriendelijkheid. Het enige is dat het bedrijf wel toe is aan een meer futuristisch denkende elektriciën.

Peter Heijdeman, architect