Binnenstad Amersfoort

Renovatie oud studentenhuis

Renovatie woonhuis binnenstad

Dit oude studentenhuis in het centrum van Amersfoort is volledig door de BouwMaat gerenoveerd en getransformeerd tot een nette woning en werkplek. We hebben de kap geïsoleerd, de indeling aangepast, bijna de hele installatie opnieuw gedaan en het huis is compleet gepleisterd en geschilderd.

In de zitkamer kwam tijdens de sloop een prachtige balklaag tevoorschijn die in ere is hersteld. Daarnaast zijn er twee nieuwe badkamers en twee nieuwe toiletten gemaakt. In de badkamer op de begane grond hebben we een Solartube geplaatst zodat er voldoende daglicht binnen komt.

De zolder is voorzien van twee kasten op maat, zodat de ruimte optimaal wordt benut. In alle ruimtes in het huis zijn nieuwe vloeren gelegd.

Tot slot is buiten het dakterras onder handen genomen. We hebbende lichtstraten vervangen voor beloopbaar glas, zodat er toch nog lichtinval is in de kamer onder het terras.

“Een goede vriend adviseerde mij gebruik te maken van de BouwMaat. Hij had reeds veel aannemers versleten in de loop der jaren, maar deze waren de beste waarmee hij ooit gewerkt had. Geen gezeur over meerwerk en ze blijven binnen het budget, plus dat het gewoon aardige jongens zijn.

Kort daarna kocht ik een nieuw huis dat in bijzonder grote mate verbouwd moest worden, eigenlijk bleven alleen de buitenmuren staan. Ik ben met de BouwMaat in zee gegaan en heb daar geen seconde spijt van gehad. Prima meedenkers, vakwerk, ze blijven binnen het budget, een woord is een woord, enorm leuke jongens en ze werken met prima collega’s. Ik kan ze iedereen van harte aanraden. Ik zou zo weer met ze in zee gaan.”

Lex van Wijk, eigenaar woning