Grote renovatie

Wilt u uw huis verbouwen en zoekt u een aannemer in Utrecht? De Bouwmaat heeft jaren ervaring, of u nu een grote renovatie wilt of een kleine verbouwing.

Renovatie Utrecht

Woont u in de omgeving van Utrecht en is uw huis toe aan een grote renovatie of verbouwing? Een ruimere badkamer, dakkapel, een keuken op maat of een uitbouw. De Bouwmaat is de duurzame aannemer van Utrecht en is gespecialiseerd in grote renovaties.

De Bouwmaat inventariseert uw wensen, stelt de planning op en draagt zorg voor de hele renovatie. Het timmerwerk en dakwerk wordt door onze Bouwmaten uitgevoerd. Voor installaties, metselwerk, pleisterwerk en andere specifieke werkzaamheden werken wij samen met onderaannemers uit de regio Utrecht.

Kantoor Astare Stalen Pui

Hoe werkt een renovatie

Een grote renovatie begint met het inventariseren van uw wensen. We maken samen met u een plan van aanpak en geven u advies over de mogelijkheden die er zijn. Vervolgens krijgt u van ons een passende offerte voor de verbouwing van uw huis. Waar nodig werkt de Bouwmaat samen met een bouwkundig tekenaar of architect.

Na een akkoord op de offerte stellen we een planning op voor de renovatie. We zorgen dat het project van begin tot eind soepel verloopt en er geen kostbare tijd verloren gaat. Uw aanspreekpunt tijdens de renovatie is de uitvoerder. Hij zorgt voor de planning en kan al uw vragen beantwoorden. Materialen worden op tijd besteld en u wordt regelmatig op de hoogte gehouden wanneer welke beslissing genomen moet zijn.

Voorbeelden