Lombok Utrecht

Dubbele Opbouw in Utrecht: Prachtige Interieurbouw

Vakmanschap en Creatief Ontwerp komen samen in deze Blikvanger

De Bouwmaat heeft in Utrecht een prachtige dubbele opbouw gerealiseerd, waarvan één van de twee voorzien is van schitterende interieurbouw elementen.

Grote Velux Dakramen en Een Dakkapel voor Extra Ruimte

Aan de voorkant van de opbouw zijn grote Velux dakramen geplaatst, terwijl aan de achterkant een dakkapel is toegevoegd om extra ruimte te creëren. Het natuurlijke licht stroomt binnen door de strategisch geplaatste ramen.

Perfecte Samensmelting van Functionaliteit en Esthetiek

De klant, tevens architect, heeft zelf het tekenwerk verricht en de vergunning aangevraagd. In nauwe samenwerking met de Bouwmaat is er uitvoerig overleg geweest over de uitwerking van de verschillende interieurbouw elementen. Het is een prachtig eindresultaat geworden dat de perfecte balans vindt tussen functionaliteit en esthetiek.

Massief Eikenhout en Een Prachtig Bad

Het interieur van de opbouw is voornamelijk vervaardigd uit massief eikenhout, een veelzijdige en warme houtsoort die het interieur naar een hoger niveau tilt. Een bijzonder detail is het bad dat in de open ruimte van de slaapkamer is geplaatst, wat een prachtige toevoeging is aan het geheel.

Vanaf het begin waren wij van plan om ons huis op een bijzondere manier te verbouwen. Hiervoor waren wij op zoek naar een bouwer die meedacht en ook maatwerk kon leveren. Met een goede samenwerking hebben we er samen echt iets moois van gemaakt en de route ernaartoe was minstens zo leuk! Bouwmaat is betrouwbaar en niet de standaard bouwer. Samen was er altijd een manier om te komen op het beste resultaat. Het woord nee is eigenlijk nooit voorbij gekomen. Elke keer genieten we nog steeds van het resultaat.

Niels, eigenaar woning