Zuilen Utrecht

Ontwerp en realisatie van prachtige uitbouw

Harmonie tussen binnen en buiten met een strak ontwerp

De Bouwmaat heeft in nauwe samenwerking met de klant deze prachtige uitbouw ontworpen en gerealiseerd. Het strakke ontwerp met een brede stalen- en glazen pui vervaagt de grens tussen de groene tuin en de keuken. De harmonica pui met één loopdeur biedt zowel functionaliteit als de mogelijkheid om de tuin optimaal bij de woning te betrekken.

Industrieel effect en optimaal lichtinval

Ontdek het industrieel effect dat wordt gecreëerd door de bewuste integratie van de constructieve ligger van de achtergevel, die hoog is geplaatst om een naadloos doorlopend plafond in de uitbouw te realiseren. De keuze om dit element in het ontwerp op te nemen, sluit perfect aan bij de stalen achterpui. Daarnaast zorgt de geïnstalleerde lichtstraat voor nog meer natuurlijk licht in de woning.

Comfort en stijlvolle afwerking

Geniet van een comfortabele en stijlvolle afwerking met vloerverwarming in de bestaande zandcementdekvloer en een nieuwe duurzame marmoleumvloer. De volledig gerenoveerde badkamer is speels betegeld, waardoor een uniek karakter aan de ruimte wordt gegeven.

Een geslaagd resultaat om trots op te zijn

Dit project is met veel plezier uitgevoerd en heeft geleid tot een prachtig resultaat waar zowel de Bouwmaat als de klant trots op kunnen zijn. Ontdek zelf de geslaagde samenwerking tussen de Bouwmaat en de klant in deze indrukwekkende uitbouw.