Kantoor Astare

Grote renovatie kantoorruimte

Grote kantoorrenovatie

De BouwMaat heeft het kantoor van Astare volledig gerenoveerd: van een oud stoffig kantoor tot een transparante werkplek met veel mogelijkheden. Het was een grote renovatie waarbij we samen met Astare het maximale uit de ruimte hebben gehaald.

Door het doorbreken van de oude achtergevel kon de al bestaande uitbouw veel meer bij het pand worden betrokken. De buitengevel is geschilderd en ook binnen is alles grondig gerenoveerd. De elektra is in kabelgoten verwerkt, wat helemaal binnen het idee en ontwerp past.

Nieuwe werkplek

Verder zijn de muren gepleisterd en is er gekozen voor een betonlook epoxy gietvloer met vloerverwarming. Omdat de toiletten al op de juiste plek stonden, zijn deze alleen gerenoveerd en voorzien van een handgemaakte eiken wastafel. Verder zijn aan de achterzijde van het kantoor twee therapieruimtes gerealiseerd die zijn afgewerkt met een stalen pui en eiken bekleding.

Het is een heerlijke werkplek geworden waar niet alleen Astare, maar ook andere collega’s uit de branche gebruik van kunnen maken. Daarnaast is de ruimte perfect om voor grote groepen presentaties te geven.