Tolsteeg Utrecht

Totale renovatie woonhuis

Onlangs hebben we een uitgebreide renovatie uitgevoerd op deze woning, waarbij we het een complete transformatie hebben gegeven met zowel een opbouw als een uitbouw. Deze renovatie heeft de woning volledig gemoderniseerd en geoptimaliseerd op het gebied van comfort en energie-efficiëntie.

Een van de belangrijke aspecten van deze renovatie was het isoleren van de woning. We hebben ervoor gezorgd dat de isolatie op topniveau is, zodat de klant kan genieten van een aangename en energiezuinige leefomgeving. Een schuimbetonvloer is geplaatst met vloerverwarming, waardoor een comfortabele en gelijkmatige warmteverdeling wordt gegarandeerd.

Om de gevels te verbeteren, hebben we voorzetwanden geïnstalleerd. Deze voorzetwanden bieden extra isolatie en bescherming, waardoor u kunt genieten van een betere geluidsisolatie en een hogere energie-efficiëntie.

De opbouw is een gloednieuw toegevoegd gedeelte aan de woning en is vervaardigd met geïsoleerde houtskeletbouw. Deze constructiemethode zorgt voor optimale warmte- en geluidsisolatie, waardoor u een comfortabele en stille leefruimte krijgt. Bovendien hebben we aan de voorkant van de woning een prachtig dakkapel gerealiseerd, waardoor er extra ruimte is ontstaan en het interieur is verfraaid met natuurlijk licht.

Om ervoor te zorgen dat het project soepel verliep, hebben we het tekenwerk en de vergunningen uitbesteed aan bouwkundig adviesbureau Mur. Zij hebben gezorgd voor de nodige documentatie en goedkeuringen, waarna wij het project hebben overgenomen. Onze ervaren teamleden zijn langs geweest om de details te bespreken en een passende offerte op maat te maken.

Na het definitieve akkoord zijn we aan de slag gegaan met het gedetailleerd uitwerken van het gehele project. We hebben een zorgvuldige planning opgesteld en alle onderaannemers op de hoogte gesteld, zodat alles gereed was om dit project op een efficiënte en gestroomlijnde manier te realiseren.

Naast de genoemde renovatiewerkzaamheden hebben we ook de keuken vernieuwd, nieuwe kozijnen geplaatst, het toilet gemoderniseerd en een prachtige Marmoleumvloer geïnstalleerd. Deze vloer is niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk, maar geeft uw interieur ook een eigentijdse uitstraling.