Lunetten Utrecht

Uitbouw, Tuin en Vloerisolatie voor Appartement in Lunetten

Realisatie uitbouw

Bij De Bouwmaat hebben we met vakmanschap en zorg een uitbouw gerealiseerd voor dit appartement in Lunetten. Ons doel was om de woonkamer te vergroten en meer natuurlijk licht binnen te laten. Daarnaast hebben we de vloer volledig geïsoleerd om te voldoen aan de huidige isolatie-eisen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Uitbouw voor meer ruimte en licht

Met onze expertise hebben we ook een vloerverwarming ingefreesd om het verwarmingsproces efficiënter te maken en meer comfort te bieden. Het resultaat is een esthetisch aantrekkelijk, comfortabel en energiezuinig appartement.

Prachtige aluminium schuifpui en lichtstraat

Een prachtige aluminium schuifpui siert de uitbouw, waardoor de tuin naadloos overvloeit in de woning. Het overvloedige glas zorgt voor een verbinding met de buitenruimte en laat natuurlijk licht binnenstromen. De lichtstraat is ontworpen met strakke lijnen, waarbij het glas direct aansluit op het pleisterwerk. De toevoeging van eikenhouten balken geeft een warm en sfeervol accent aan de ruimte, waardoor een harmonieus geheel ontstaat tussen moderniteit en natuurlijke elementen.

Vloerisolatie en duurzame buitenruimte

De Bouwmaat heeft ook de buitenruimte zorgvuldig vormgegeven. Zowel de achtergevel als de tuinbanken zijn vervaardigd uit hetzelfde hout, waardoor er een harmonieus geheel ontstaat. Om een naadloze overgang te creëren, lopen de duurzame houtcomposiet vlonders door van binnen naar buiten. Hierdoor lijkt het alsof de vloer moeiteloos doorloopt naar de buitenruimte.

Duurzaamheid en onderhoudsgemak

Deze vlonders bieden niet alleen een esthetisch aantrekkelijke oplossing, maar zijn ook praktisch in onderhoud. Ze zijn eenvoudig schoon te houden en hebben geen last van algengroei, splinters of vergrijzing. Daarnaast staan ze bekend om hun duurzaamheid en lange levensduur.

Kies voor kwaliteit met de Bouwmaat

Bij De Bouwmaat streven we naar de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek in al onze projecten. Door zorgvuldig geselecteerde materialen en oog voor detail creëren we ruimtes die zowel visueel aantrekkelijk, als functioneel zijn. Laat ons u helpen om uw droomwoning werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.