Vogelenbuurt Utrecht

Utrechtse uitbouw: Een samensmelting van materialen

Onder architectuur.

Onder leiding van Global Architects hebben we een prachtige uitbouw gerealiseerd waarbij verschillende materialen harmonieus samenkomen.

Transformeren van de bestaande woning

Ons project in Utrecht betreft een zorgvuldig uitgevoerde uitbouw, die tot stand is gekomen in nauwe samenwerking met Global Architects. We hebben de bestaande woning getransformeerd en extra ruimte gecreëerd, waarbij we de nadruk legden op hoogwaardige materialen en oogstrelende details.

Vlotte verbinding met buiten dankzij Van Hengstum

Een opvallend kenmerk van deze uitbouw zijn de hoge aluminium puien van Van Hengstum. Deze puien zorgen voor een vlotte verbinding tussen binnen en buiten, waardoor overvloedig natuurlijk licht de ruimte binnenstroomt en een gevoel van ruimtelijkheid ontstaat.

Een speelse combinatie van materialen

Bij dit project hebben we verschillende materialen op een harmonieuze manier gecombineerd. Denk aan Ayous, Vuren, Betoncire, een gietvloer en een bestaande houten visgraatparket. Deze materialen sluiten naadloos op elkaar aan en geven de ruimte een speels en visueel aantrekkelijk karakter.

Prachtige lichtstraat voor extra sfeer

Boven de eettafel hebben we een lichtstraat geplaatst, waardoor er extra natuurlijk licht de ruimte binnenvalt. Deze toevoeging creëert een warme en uitnodigende sfeer, waardoor het de ideale plek is om samen te komen en te genieten van een maaltijd.

Focus op interieurbouw en renovatie

Naast de uitbouw hebben we ons ook gericht op interieurbouw en renovatie. Met oog voor detail hebben we de ruimte afgewerkt met hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor een comfortabele en stijlvolle leefomgeving is ontstaan die volledig voldoet aan de wensen van de bewoners.

Vakmanschap.

Bij de Bouwmaat streven we naar excellentie in al onze projecten. Het project in Utrecht, onder leiding van Global Architects, is een perfect voorbeeld van ons vakmanschap. Door de harmonieuze samensmelting van verschillende materialen en de prachtige aluminium puien als eyecatcher, hebben we een uitbouw gerealiseerd die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.