Aanbouw

U wilt uw huis uitbreiden door middel van een aanbouw? De BouwMaat is de aannemer van Utrecht en kan u helpen met het realiseren van uw woonwensen.

Een aanbouw in Utrecht?

Een aanbouw kan de perfecte uitkomst zijn om bijvoorbeeld uw keuken, badkamer of woonkamer te vergroten. Of u nu al een kant en klaar plan heeft of nog niet precies weet wat u wilt, de BouwMaat denkt graag met u mee. Van vergunning tot aan het schilderwerk, de constructieberekeningen en het plaatsen van stalen balken, wij kunnen alles voor u regelen.

De BouwMaat heeft jarenlange ervaring met het realiseren van verschillende aanbouwen in Utrecht. Bekijk de impressies voor een indruk van de mogelijkheden.

Waar moet u aan denken?

Als u uw woning wilt uitbreiden met een aanbouw dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Wij kunnen u hierbij helpen en geven een passend advies dat is afgestemd op uw huis.

Voor voldoende licht raden wij een lichtstraat of koepel aan. Maar ook met de pui moet rekening gehouden worden, deze is vaak zeer bepalend. De BouwMaat heeft ervaring met alle soorten en materialen, zoals een harmonica pui, hout, staal of aluminium. En ook een zelfgemaakte pui in de stijl van het huis is mogelijk!

Voorbeelden